Tjenester

Som kunde hos Bien RR AS vil du ha tilgang til et skybasert økonomisystem med integrasjon mot bank og andre 3.parts leverandører som gir oppdaterte regnskap og rapporter for våre kunder til enhver tid.
Ordinær løpende regnskapsførsel inkl mva rapportering
Periodisk rapportering
Lønn/lott inkl a-melding og terminoppgaver
Finanstransaksjoner inkl verdipapirer og EK transaksjoner
Stiftelse/avvikling
Protokoller og avtaler
Årsoppgjør inkl aksjonæroppgave, årsregnskap og skattemelding
Konsernregnskap
Budsjettering (drift- og likviditetsbudsjettering)
Fiskeriregnskap inkl. søknad om refusjon av mineralolje
Fusjon/fisjon
Prosjektregnskap

Om Bien

BIEN RÅDGIVING & REGNSKAP

Visste du at bien er pålitelig og hardtarbeidende? Altså det lille insektet. Vårt motto er å være som bien. Effektive, hardtarbeidende, strukturerte og pålitelige.

Bien RR AS er et regnskapsbyrå med høye ambisjoner og strenge krav til oss selv. Vi vil gjøre vårt ytterste for å være tilgjengelig, og ikke minst; ha tid til deg som kunde. Med gode skybaserte arbeidsverktøy som PowerOffice GO er vi fokusert på å ha et oppdatert regnskap for våre kunder. Vår partner PowerOffice Go gir oss og mulighet til å tilby tjenester over hele Norge.

Det at vi arbeider med skybaserte verktøy gjør oss til en fleksibel og moderne partner, enten om du driver din virksomhet fra Nordkapp eller Lofoten.

Vår brede erfaring og kompetanse fra ulike bransjer og tjenesteområder gjør oss til en foretrukket rådgiver når viktige strategiske beslutninger skal tas. 

Cicilia har jobbet med regnskap siden starten av 2015 og har spesialisert seg innen fiskeri og tilegnet seg god erfaring på dette området. Hun har opparbeidet seg god kompetanse på system og kan bidra aktivt med å optimalisere bilagsflyten for kundene.

Ole Martin har jobbet innen regnskap, revisjon og IT siden 2014. Han har opparbeidet seg god erfaring innen fiskeri, reiseliv, bygg og anlegg.

Marianne er ansatt som regnskapsmedarbeider med fokus på lønnsområdet.

Gry har lang erfaring fra både revisjon og regnskapsbransjen. Hun har også erfaring som partner fra regnskapsbyrå i Oslo. Hun har jobbet spesielt mye innen området finans og eiendom med hovedfokus på investeringsselskaper. Hun har også opparbeidet seg god kompetanse på bygg og anlegg.

Gry har god kompetanse på egenkapitaltransaksjoner, stiftelser, avvikling, fisjon/fusjon, konsern osv.

Storgata 19
N-8370 Leknes

Org.nr. 920 998 151 MVA
Denne nettsiden benytter informasjonskapsler. Les her om hvordan vi håndterer dine data i vår Personvernerklæring
credit rating
credit rating
Kopirett © 2024 - BIEN RR AS
Denne nettsiden er stolt levert og utviklet av SMB Partner AS
check